Ons dierenteam

 woef 350x350

Woef

Woef doet zijn naam eer aan en verwelkomt iedere bezoeker van de Joghmanshof met evenveel enthousiasme. Hij heeft zich de taak van beschermheer van huis, haard en kliniek toegeëigend en voert die taak met verve uit. Op zijn tijd steekt hij zijn poot uit om deze in Vetami trainingen te laten onderzoeken of verbinden. 

 spike 1000x1000

Spike

Met haar twaalf jaar is Spike niet meer zo energiek zoals op deze foto uit haar jonge jaren. Spike is gek op aandacht en op eten dus voor sommige Vetami cursussen vindt ze het geen enkel probleem om even stil te zitten als maar een koekje volgt. 

 

 swieber 800x800

Swieber

Swieber werd te vondeling gelegd in de tuin van de kliniek en deze geluksvogel heeft met zijn doldrieste gedrag in zijn jonge jaren onze harten weten te veroveren. Deze levensgenieter doet het tegenwoordig heel rustig aan maar houdt ondertussen een oogje in het zeil. 

 gin 800x800

Gin

Deze knaap werd in een niet al te beste conditie aangetroffen bij de viskraam in Buren. Er meldde zich geen eigenaar en ondanks zijn kwajongensstreken wist hij het te brengen tot een gewaardeerd lid van het huishouden. Iedereen is gek op hem en ook hij levert zijn bijdrage in de toko. Als het allemaal niet te lang duurt wil hij zich best laten onderzoeken tijdens bijvoorbeeld een cursus echografie.